Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chenglong Honghe Haihe Guanggu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Qinghai verovert de bal door een tackle van achteren. Qinghai met een sublieme pass. Yaodong rent richting de bal. Dilong onderschept slim de pass. Dilong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Qinghai onderschept slim de pass. Qinghai met een sublieme pass. Klungelig pakt Dilong de bal. Dilong schiet op doel. Qinglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 1:0

7e minuut.
Hengran geeft een hoge lob. Qinghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinghai met een sublieme pass. Qiuyue is nu in balbezit. Qiuyue geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Minzhi speelt de bal door. Hengran met een sublieme pass. Dilong is nu in balbezit. Dilong schiet op doel. Qinglong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 2:0

18e minuut.
Qiuyue rent richting de bal. Qiuyue met een sublieme pass. Weihua rent richting de bal. Qinbo onderschept slim de pass. Qinbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yonglin geeft een hoge lob. Inworp. Zhengdong met de inworp. Chao rent richting de bal. Chao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Minzhi rent richting de bal. Longyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minzhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Longyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weihua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fu`an heeft problemen om de bal te vangen. Yin rent richting de bal. Yin haalt uit met een fantastische trap. Helan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Haibin de bal. Dilong rent richting de bal. Haibin onderschept slim de pass. Qinbo verovert de bal door een tackle van achteren. Qinbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Yin onderschept slim de pass. Yin passt de bal in één keer door. Chao is nu in balbezit. Chao schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yonglin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 2:1

44e minuut.
Yonglin geeft de bal voor. Inworp. Zhengdong met een snelle inworp. Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 54%, Haihe Guanggu 46%.
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhaojing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qinbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qinbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 3:1

48e minuut.
Yaodong rent richting de bal. Yaodong geeft een hoge lob. Daar is Dingding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qinbo is nu in balbezit. Qinbo schiet op doel. Qinglong bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Qiuyue neemt de hoekschop. Zhaojing kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Qinglong trapt de bal weg van het doel. Guanghu kopt de bal weg. Qinbo is nu in balbezit. Qinbo draait met de bal, schiet en ... Yaodong probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dashou speelt de bal door. Dingding rent richting de bal. Qinbo rent richting de bal. Dilong rent richting de bal. Dilong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chenglong Honghe 33%, Haihe Guanggu 67%.
Chenglong Honghe - Haihe Guanggu 3:1