Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 Fujian Red Utd.
浪子-A Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Klungelig pakt Junzhe de bal. Cangyan rent richting de bal. Junzhe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Junzhe krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Bo met de inworp. Kegang is nu in balbezit. Yuepeng onderschept slim de pass. Yuepeng haalt uit met een fantastische trap. Manshu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Jingwei verovert de bal door een tackle van achteren. Jingwei speelt de bal door. Junzhe probeert de bal met de borst te controleren. Guoxiang is nu in balbezit. Guoxiang schiet op doel. Jianlong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guoxiang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiangjie kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jianlong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Fujian Red Utd. 1:0

41e minuut.
Haiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao rent richting de bal. Zhao geeft de bal voor. Bo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 33%, Fujian Red Utd. 67%.
浪子不回头 - Fujian Red Utd. 1:0

62e minuut.
Zhenyue passt de bal in één keer door. Haiyang rent richting de bal. Haiyang passt de bal in één keer door. Cangyan rent richting de bal. Cangyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijun rent richting de bal. Zhijun speelt de bal door. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guoxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoxiang passt de bal met de wreef. Jingwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingwei passt de bal zonder na te denken. Guoxiang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 31%, Fujian Red Utd. 69%.
浪子不回头 - Fujian Red Utd. 1:0