Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Canton Hagongda Zhongyuan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Baotian rent richting de bal. Honglei verovert de bal door een tackle van achteren. Honglei probeert naar een medespeler te passen. Taihua rent richting de bal. Taihua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Junru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lihong komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ruitong geeft een lange en hoge pass. Yuncai kopt de bal weg. Dongfang heeft problemen om de bal te vangen. Taihua is nu in balbezit. Taihua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Haiguang is nu in balbezit. Yunwen rent richting de bal. Haiguang maakt een afschuwelijke overtreding. Haiguang krijgt een gele kaart. Yunwen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tianshuo met een snel genomen vrije trap. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap. Limin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Lihong de bal. Lihong passt de bal zonder na te denken. Taihua is nu in balbezit. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Yunwen rent richting de bal. Yunwen passt de bal zonder na te denken. Wenchuan is nu in balbezit. Shiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 0:1

26e minuut.
Yupeng verovert de bal door een tackle van achteren. Yupeng passt de bal met de wreef. Taishan rent richting de bal. Shiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Linghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwen rent richting de bal. Yunwen probeert naar een medespeler te passen. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 0:2

35e minuut.
Tianshuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunwen probeert naar een medespeler te passen. Taishan is nu in balbezit. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Canton 63%, Hagongda Zhongyuan 37%.
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 0:3

56e minuut.
Klungelig pakt Linghai de bal. Yunwen is nu in balbezit. Yunwen passt de bal zonder na te denken. Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 1:3

63e minuut.
Suhang bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhang passt de bal zonder na te denken. Taishan rent richting de bal. Shiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang draait met de bal, schiet en ... Limin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wenchuan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 1:4

74e minuut.
Baotian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zuoren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Canton 40%, Hagongda Zhongyuan 60%.
Atletico Canton - Hagongda Zhongyuan 1:4