Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SES United Xuebai 85097
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Xiaoyi is nu in balbezit. Xiaoyi geeft een hoge lob. Daar is Xuande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizhi rent richting de bal. Lizhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zishan verovert de bal door een tackle van achteren. Zishan geeft de bal voor. Yangpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin verovert de bal door een tackle van achteren. Yijin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Yijin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Shunli passt de bal zonder na te denken. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengqi is nu in balbezit. Wenshun verovert de bal door een tackle van achteren. Wenshun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lizhi controleert de bal met de borst. Ruowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizhi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 60%, Xuebai 85097 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SES United - Xuebai 85097 0:0

53e minuut.
Haoliang passt de bal met de wreef. Yijin rent richting de bal. Yangpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijin onderschept slim de pass. Yijin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SES United - Xuebai 85097 0:1

59e minuut.
Haoliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanji verovert de bal door een tackle van achteren. Quanji met een sublieme pass. Wenshun is nu in balbezit. Wenshun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Huaqing geeft een lange en hoge pass. Daar is Wenshun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mengqi verovert de bal door een tackle van achteren. Lizhi onderschept slim de pass. Lizhi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Shunli verovert de bal door een tackle van achteren. Shunli probeert naar een medespeler te passen. Wenshun is nu in balbezit. Lizhi rent richting de bal. Lizhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Guang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guanying met een snelle inworp. Haoliang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lizhi kopt de bal weg. Wenshun rent richting de bal. Mengqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun verovert de bal door een tackle van achteren. Wenshun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SES United - Xuebai 85097 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SES United 43%, Xuebai 85097 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SES United - Xuebai 85097 1:1