Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER1908 浪子不回头
Normal Tactiek 浪子-A
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Qishuang speelt de bal door. Jingwei heeft problemen om de bal te vangen. Jingwei probeert naar een medespeler te passen. Junping is nu in balbezit. Junping draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jingwei kopt de bal weg. Qishuang controleert de bal met de borst. Cangyan verovert de bal door een tackle van achteren. Haiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiyang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kegang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jie de bal onder controle te krijgen. Guoxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan schiet op doel. Xinlang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Jingwei de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Benshan stond buitenspel. Cuishan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cangyan rent richting de bal. Cangyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Longyuan is nu in balbezit. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Longyuan is nu in balbezit. Cangyan onderschept slim de pass. Cangyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - 浪子不回头 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 70%, 浪子不回头 30%.
INTER1908 - 浪子不回头 0:1

51e minuut.
Guoxiang onderschept slim de pass. Guoxiang speelt de bal door. Klungelig pakt Junping de bal. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - 浪子不回头 0:2

54e minuut.
Jingwei passt de bal in één keer door. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan passt de bal zonder na te denken. Haiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiyang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kegang passt de bal in één keer door. Guoxiang rent richting de bal. Guoxiang speelt de bal door. Junping is nu in balbezit. Junping haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jingwei met een snelle inworp. Junping probeert de bal met de borst te controleren. Junping passt de bal in één keer door. Cangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - 浪子不回头 0:3

85e minuut.
Kegang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tailong met een snelle inworp. Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 74%, 浪子不回头 26%.
INTER1908 - 浪子不回头 0:3