Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOGOGO!!! SES United
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zhiqun geeft een lange en hoge pass. Erkang met een sublieme pass. Wenshun rent richting de bal. Lizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yujia is nu in balbezit. Ashun verovert de bal door een tackle van achteren. Ashun met een sublieme pass. Ning bereikt de bal nog maar net als eerste. Ning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duoduo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guang onderschept slim de pass. Guang met een sublieme pass. Ning is nu in balbezit. Ning draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Lichang onderschept slim de pass. Lichang geeft de bal voor. Guang kopt de bal weg. Ashun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashun haalt uit met een fantastische trap. Erkang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ning is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GOGOGO!!! - SES United 1:0

26e minuut.
Yaojiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaojiang passt de bal zonder na te denken. Ning is nu in balbezit. Ning haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yangpu de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Yihu is nu in balbezit. Yihu geeft de bal voor. Huaqing heeft problemen om de bal te vangen. Ning bereikt de bal nog maar net als eerste. Ning draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yifan met een sublieme pass. Guozhu rent richting de bal. Guozhu passt de bal met de wreef. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun draait met de bal, schiet en ... Yifan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Duoduo geeft de bal voor. Inworp. Shunli met de inworp. Lizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizhi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yaojiang verovert de bal door een tackle van achteren. Yaojiang geeft een hoge lob. Yangpu speelt de bal door. Shunli rent richting de bal. Shunli geeft een hoge lob. Yifan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wenshun rent richting de bal. Wenshun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOGOGO!!! - SES United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOGOGO!!! 55%, SES United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOGOGO!!! - SES United 1:1

65e minuut.
Yangpu rent richting de bal. Quanji is nu in balbezit. Quanji speelt de bal door. Wenshun rent richting de bal. Wenshun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zhiqun kopt de bal weg. Yujia rent richting de bal. Yaojiang met een sublieme pass. Ashun is nu in balbezit. Ashun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lizhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizhi passt de bal zonder na te denken. Wenshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenshun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOGOGO!!! - SES United 1:2

74e minuut.
Ashun is nu in balbezit. Quanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanji passt de bal met de wreef. Wenshun probeert de bal met de borst te controleren. Wenshun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ning is nu in balbezit. Ning geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yihu de bal. Yaojiang is nu in balbezit. Yaojiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOGOGO!!! - SES United 2:2

88e minuut.
Lichang heeft problemen om de bal te vangen. Lichang passt de bal met de wreef. Ning rent richting de bal. Yaojiang is nu in balbezit. Yaojiang passt de bal met de wreef. Erkang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ashun is nu in balbezit. Ashun schiet op doel. Erkang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOGOGO!!! - SES United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOGOGO!!! 56%, SES United 44%.
GOGOGO!!! - SES United 3:2