Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fujian Red Utd. Atletico Canton
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Junzhe rent richting de bal. Zuoren onderschept slim de pass. Zuoren speelt de bal door. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong haalt uit met een fantastische trap. Jianlong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - Atletico Canton 0:1

19e minuut.
Ruitong onderschept slim de pass. Zhenyue rent richting de bal. Zhenyue probeert naar een medespeler te passen. Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruitong geeft een lange en hoge pass. Guoping is nu in balbezit. Zhenhuan onderschept slim de pass. Zhenhuan haalt uit met een fantastische trap. Jianlong probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Linghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuepeng is nu in balbezit. Linghai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Linghai krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zuoren is nu in balbezit. Yuepeng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linghai. Linghai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyue geeft een lange en hoge pass. Zhenhuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong is nu in balbezit. Ruitong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 57%, Atletico Canton 43%.
Fujian Red Utd. - Atletico Canton 0:1

47e minuut.
Zuoren verovert de bal door een tackle van achteren. Zuoren geeft een lange en hoge pass. Daar is Guoping, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taihua rent richting de bal. Taihua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zhijun verovert de bal door een tackle van achteren. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong probeert naar een medespeler te passen. Taihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihua draait met de bal, schiet en ... Jianlong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fujian Red Utd. - Atletico Canton 0:2

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Yuepeng de bal onder controle te krijgen. Ruitong rent richting de bal. Ruitong passt de bal met de wreef. Taihua is nu in balbezit. Taihua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fujian Red Utd. 53%, Atletico Canton 47%.
Fujian Red Utd. - Atletico Canton 0:2