Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hagongda Zhongyuan taishan
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Rongzhen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fujun met een snelle inworp. Yunwen rent richting de bal. Yunwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:0

5e minuut.
Sheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui rent richting de bal. Fangui passt de bal met de wreef. Daar is Qishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qishan haalt uit met een fantastische trap. Zirong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Honglei bereikt de bal nog maar net als eerste. Qishan onderschept slim de pass. Qishan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fangui de bal. Fangui haalt uit met een fantastische trap. Zirong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:1

17e minuut.
Fugui rent richting de bal. Jing verovert de bal door een tackle van achteren. Jing probeert naar een medespeler te passen. Fangui is nu in balbezit. Fangui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujun begaat een overtreding. Guanhai raakt geblesseerd tijdens het duel. Guanhai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:2

30e minuut.
Qishan is nu in balbezit. Qishan speelt de bal door. Dongfang heeft problemen om de bal te vangen. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui haalt uit met een fantastische trap. Zirong bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qishan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:3

43e minuut.
Ruyun is nu in balbezit. Ruyun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dongfang de bal. Qishan onderschept slim de pass. Qishan geeft de bal voor. Zirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:4

44e minuut.
Shiqiang speelt de bal door. Yunwen rent richting de bal. Fangui is nu in balbezit. Fangui schiet op doel. Zirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagongda Zhongyuan 60%, taishan 40%.
Hagongda Zhongyuan - taishan 1:4

48e minuut.
Tianshuo speelt de bal door. Klungelig pakt Yunwen de bal. Yunwen passt de bal zonder na te denken. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai geeft een hoge lob. Fangui is nu in balbezit. Fangui schiet op doel. Zirong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guanhai is nu in balbezit. Yunwen rent richting de bal. Yunwen speelt de bal door. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sheng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tianshuo de bal. Guanhai maakt een afschuwelijke overtreding. Guanhai krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Fujun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yunwen is nu in balbezit. Guanhai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guanhai krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Yunwen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yunwen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Hagongda Zhongyuan - taishan 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hagongda Zhongyuan 31%, taishan 69%.
Hagongda Zhongyuan - taishan 2:4