Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
泰安联 五台山足球队
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Chenchen onderschept slim de pass. Chenchen probeert naar een medespeler te passen. Jiakang probeert naar een medespeler te passen. Jingdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiakang met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yongqing zal de hoekschop nemen. Yuhuai rent richting de bal. Yuhuai speelt de bal door. Changhong rent richting de bal. Changhong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lai rent richting de bal. Lai geeft een hoge lob. Inworp. Pengyi met een snelle inworp. Chongzhen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yuhuai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuhuai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hongzhang de bal. Chongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongzhen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lai speelt de bal door. Hongzhang is nu in balbezit. Lai is nu in balbezit. Hongzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Hongzhang geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 60%, 五台山足球队 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
泰安联 - 五台山足球队 0:0

46e minuut.
Dongguo is nu in balbezit. Lai rent richting de bal. Yuhuai met een sublieme pass. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... Jianshuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 泰安联 54%, 五台山足球队 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
泰安联 - 五台山足球队 0:0