Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huangwangba Zhujiang Nangua Huangshan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Huiqi is nu in balbezit. Huanqiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huiqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Huiqi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuyue rent richting de bal. Wuyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Guanxi de bal onder controle te krijgen. Yougen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi verovert de bal door een tackle van achteren. Guozhi draait met de bal, schiet en ... Sisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Nangua Huangshan 0:1

35e minuut.
Wuyue rent richting de bal. Rongzhen is nu in balbezit. Wuyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wuyue geeft een lange en hoge pass. Rongzhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanqiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongzhen verovert de bal door een tackle van achteren. Rongzhen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 59%, Nangua Huangshan 41%.
Huangwangba Zhujiang - Nangua Huangshan 0:1

52e minuut.
Chunmin geeft de bal voor. Guanxi kopt de bal weg. Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huangwangba Zhujiang - Nangua Huangshan 0:2

54e minuut.
Huanqiu speelt de bal door. Klungelig pakt Zhigao de bal. Guozhi is nu in balbezit. Guozhi haalt uit met een fantastische trap. Sisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Qilin met een sublieme pass. Zungui rent richting de bal. Zungui passt de bal in één keer door. Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dehai probeert naar een medespeler te passen. Xiaodong is nu in balbezit. Dehai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigao verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Chunmin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaodong rent richting de bal. Xiaodong probeert naar een medespeler te passen. Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huangwangba Zhujiang 59%, Nangua Huangshan 41%.
Huangwangba Zhujiang - Nangua Huangshan 0:2