Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2000.01.12 冠军AC大连
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Chunliang met een sublieme pass. Tienan heeft problemen om de bal te vangen. Tienan passt de bal zonder na te denken. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wulong kopt de bal weg. Yonghui is nu in balbezit. Guiping is nu in balbezit. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui schiet op doel. Yingjie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong onderschept slim de pass. Wulong speelt de bal door. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tienan met een snelle inworp. Jintao rent richting de bal. Keqin is nu in balbezit. Jintao verovert de bal door een tackle van achteren. Jintao geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2000.01.12 - 冠军AC大连 1:0

19e minuut.
Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkang is nu in balbezit. Yonghui verovert de bal door een tackle van achteren. Yonghui haalt uit met een fantastische trap. Yingjie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2000.01.12 - 冠军AC大连 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2000.01.12 56%, 冠军AC大连 44%.
2000.01.12 - 冠军AC大连 2:0

54e minuut.
Keqin geeft de bal voor. Dongming rent richting de bal. Shunchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongming onderschept slim de pass. Dongming geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chunqiao probeert naar een medespeler te passen. Junming bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongming begaat een overtreding. Dongming krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Chunqiao rent richting de bal. Chunqiao met een sublieme pass. Xiaochun rent richting de bal. Shaokun onderschept slim de pass. Shaokun passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Keqin is nu in balbezit. Jintao onderschept slim de pass. Jintao speelt de bal door. Yonghui rent richting de bal. Yonghui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Erkang is nu in balbezit. Erkang geeft een hoge lob. Jintao kopt de bal weg. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2000.01.12 - 冠军AC大连 3:0

88e minuut.
Wulong rent richting de bal. Chunqiao onderschept slim de pass. Chunqiao passt de bal met de wreef. Junming rent richting de bal. Junming haalt uit met een fantastische trap. Tianchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2000.01.12 45%, 冠军AC大连 55%.
2000.01.12 - 冠军AC大连 3:0