Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dddddd Disgustin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zhongliang geeft een lange en hoge pass. Aozhong heeft problemen om de bal te vangen. Huihao onderschept slim de pass. Erlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dddddd - Disgustin 1:0

17e minuut.
Aozhong passt de bal met de wreef. Xinhua rent richting de bal. Lai rent richting de bal. Guanhua onderschept slim de pass. Guanhua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hongli met een snelle inworp. Guanhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhua geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hongli met een snelle inworp. Huihao probeert naar een medespeler te passen. Aozhong is nu in balbezit. Erlie onderschept slim de pass. Erlie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Desheng met een sublieme pass. Hongli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhongliang. Zhongliang krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Xueyi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Erlie de bal onder controle te krijgen. Huihao is nu in balbezit. Erlie is nu in balbezit. Erlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dddddd - Disgustin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dddddd 45%, Disgustin 55%.
dddddd - Disgustin 2:0

48e minuut.
`Dragon` Long speelt de bal door. Guanhua is nu in balbezit. Guanhua passt de bal met de wreef. Xinhua is nu in balbezit. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Xin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinrong verovert de bal door een tackle van achteren. Jinrong probeert naar een medespeler te passen. Xinhua is nu in balbezit. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aozhong is nu in balbezit. Xin begaat een overtreding. Aozhong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aozhong met een snel genomen vrije trap. Xinhua is nu in balbezit. Guangsong verovert de bal door een tackle van achteren. Guangsong met een sublieme pass. Aozhong geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Huihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huihao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. `Dragon` Long zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erlie maakt een snoekduik en kopt de bal. Zhongbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dddddd - Disgustin 3:0

86e minuut.
Xinhua probeert de bal aan de voet te houden. Janzhong is nu in balbezit. Janzhong passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erlie de bal. Erlie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dddddd 54%, Disgustin 46%.
dddddd - Disgustin 3:0