Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Changcheng Zhenning 泰安联
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Lai passt de bal in één keer door. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunying maakt een afschuwelijke overtreding. Chunying krijgt een gele kaart. Changhong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

11e minuut.
Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong passt de bal zonder na te denken. Fangui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingdao onderschept slim de pass. Jingdao haalt uit met een fantastische trap. Jianping verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zhongmou bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai onderschept slim de pass. Lai geeft de bal voor. Jingdao is nu in balbezit. Jingdao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lai is nu in balbezit. Zhongmou onderschept slim de pass. Fujun rent richting de bal. Zhongmou rent richting de bal. Zhongmou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 67%, 泰安联 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Changcheng Zhenning - 泰安联 0:0

64e minuut.
Chenchen onderschept slim de pass. Chenchen passt de bal met de wreef. Jingdao rent richting de bal. Changhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Changcheng Zhenning - 泰安联 0:1

71e minuut.
Fujun is nu in balbezit. Yuhuai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fujun de bal onder controle te krijgen. Jingdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingdao schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jicheng rent richting de bal. Changhong rent richting de bal. Changhong probeert naar een medespeler te passen. Jingdao rent richting de bal. Jingdao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Changcheng Zhenning 54%, 泰安联 46%.
Changcheng Zhenning - 泰安联 0:1