Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
五台山足球队 冠军AC大连
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Yingjie speelt de bal door. Zhiqiang is nu in balbezit. Zhiqiang passt de bal in één keer door. Dongguo is nu in balbezit. Dongguo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 五台山足球队 62%, 冠军AC大连 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
五台山足球队 - 冠军AC大连 0:0

57e minuut.
Inworp. Shaokun met de inworp. Qiqi is nu in balbezit. Qiqi schiet op doel. Bichu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jianshuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lianyun heeft problemen om de bal te vangen. Pengyi kopt de bal weg. Dongguo is nu in balbezit. Dongguo schiet op doel. Erkang probeert de bal aan de voet te houden. Yingjie bokst de bal weg.

67e minuut.
Song passt de bal in één keer door. Chunqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huayu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jiakang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hongzhang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaokun. Shaokun krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Pengyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pengyi geeft een lange en hoge pass. Keqin heeft problemen om de bal te vangen. Huayu rent richting de bal. Huayu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lianyun geeft de bal voor. Jilong rent richting de bal. Jilong passt de bal met de wreef. Keqin bereikt de bal nog maar net als eerste. Keqin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Shunchi passt de bal zonder na te denken. Shaokun rent richting de bal. Shaokun met een sublieme pass. Qiqi heeft problemen om de bal te vangen. Qiqi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 五台山足球队 43%, 冠军AC大连 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
五台山足球队 - 冠军AC大连 0:0