Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED DEVIL Xinlamian Hongdeng
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Changchun passt de bal met de wreef. Qiaobo is nu in balbezit. Qiaobo probeert naar een medespeler te passen. Liangde is nu in balbezit. Liangde draait met de bal, schiet en ... Kunpeng bokst de bal weg.

8e minuut.
Tailai geeft de bal voor. Changchun speelt de bal door. Meihua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde schiet op doel. Kunpeng bokst de bal weg.

20e minuut.
Kexin passt de bal zonder na te denken. Yufeng is nu in balbezit. Xiaoting verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoting schiet op doel. Qiqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tailai passt de bal zonder na te denken. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingying is nu in balbezit. Liangde verovert de bal door een tackle van achteren. Liangde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Gongjin rent richting de bal. Xuejun verovert de bal door een tackle van achteren. Xuejun met een sublieme pass. Xiaoting rent richting de bal. Xiaoting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED DEVIL 62%, Xinlamian Hongdeng 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED DEVIL - Xinlamian Hongdeng 0:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kunpeng trapt de bal weg. Qiaobo heeft problemen om de bal te vangen. Yuntai rent richting de bal. Yuntai geeft een lange en hoge pass. Qiqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Qiaobo rent richting de bal. Qiaobo met een sublieme pass. Liangde rent richting de bal. Liangde schiet op doel. Kunpeng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RED DEVIL - Xinlamian Hongdeng 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED DEVIL 49%, Xinlamian Hongdeng 51%.
RED DEVIL - Xinlamian Hongdeng 0:1