Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real-China Hanchao Teda
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Huaiyuan geeft een hoge lob. Inworp. Liqiang met een snelle inworp. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Zhipeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Shuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-China - Hanchao Teda 0:1

10e minuut.
Shuai schiet op doel. Doeltrap. Zhipeng met een harde bal richting middenveld. Jiacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiacheng haalt uit met een fantastische trap. Zhipeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jianbo is nu in balbezit. Shuai is nu in balbezit. Met opzet legt Tianxiang zijn tegenspeler op de grond. Tianxiang krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ridong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunling onderschept slim de pass. Yunling probeert naar een medespeler te passen. Zhigao rent richting de bal. Zhigao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zhigao rent richting de bal. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin onderschept slim de pass. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jianlin passt de bal in één keer door. Liqiang is nu in balbezit. Liqiang geeft de bal voor. Shuai is nu in balbezit. Shuai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Xiangchuang rent richting de bal. Jianbo onderschept slim de pass. Jianbo probeert naar een medespeler te passen. Shuai rent richting de bal. Shuai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real-China - Hanchao Teda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-China 64%, Hanchao Teda 36%.
Real-China - Hanchao Teda 0:2

47e minuut.
Tianxiang passt de bal met de wreef. Yongshun is nu in balbezit. Shuai onderschept slim de pass. Jianbo is nu in balbezit. Jianbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-China - Hanchao Teda 0:3

48e minuut.
Zhigao speelt de bal door. Wenjin is nu in balbezit. Jianbo onderschept slim de pass. Shuai rent richting de bal. Shuai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jiacheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiacheng geeft de bal voor. Jianlin probeert naar een medespeler te passen. Shuai rent richting de bal. Shuai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Yunling speelt de bal door. Jianbo heeft problemen om de bal te vangen. Shuai is nu in balbezit. Jianbo rent richting de bal. Jianbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yongshun rent richting de bal. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin probeert naar een medespeler te passen. Zhigao is nu in balbezit. Zhigao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-China - Hanchao Teda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-China 67%, Hanchao Teda 33%.
Real-China - Hanchao Teda 1:3