Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inventor FC Daliwan Huanghe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Lide rent richting de bal. Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lide schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lide krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Qi rent richting de bal. Pinghua verovert de bal door een tackle van achteren. Qi onderschept slim de pass. Dongya is nu in balbezit. Dongya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Qi is nu in balbezit. Dongya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinghua. Pinghua krijgt een gele kaart. Dongya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yuhu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hengda komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Yongzheng de bal. Yongzheng geeft een lange en hoge pass. Yibei kopt de bal weg. Dongya rent richting de bal. Dongya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 52%, Daliwan Huanghe 48%.
Inventor FC - Daliwan Huanghe 0:1

48e minuut.
Mingzhu met de inworp. Ziliang geeft de bal voor. Longgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda rent richting de bal. Hengda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 1:1

52e minuut.
Yongzheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yongzheng met een sublieme pass. Pinghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongya onderschept slim de pass. Dongya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wenquan met een harde bal richting middenveld. Yuhu heeft problemen om de bal te vangen. Juntao verovert de bal door een tackle van achteren. Longgang rent richting de bal. Longgang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mingzhu geeft een hoge lob. Guozhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hengda is nu in balbezit. Hengda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 2:1

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaoye geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinghua rent richting de bal. Pinghua schiet op doel. Zhensheng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Daliwan Huanghe 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 37%, Daliwan Huanghe 63%.
Inventor FC - Daliwan Huanghe 3:1