Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dongfang Haiyin Nande Nan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Lianhua geeft de bal voor. Ruiguo is nu in balbezit. Ruiguo met een sublieme pass. Yonghui rent richting de bal. Yonghui schiet op doel. Guangxin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tongzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongyong verovert de bal door een tackle van achteren. Lianhua onderschept slim de pass. Yonghui is nu in balbezit. Yonghui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jinbai verovert de bal door een tackle van achteren. Jinbai passt de bal zonder na te denken. Donghuang rent richting de bal. Donghuang schiet op doel. Yongli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zegang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yunchang geeft een lange en hoge pass. Daar is Lianhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donghuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Donghuang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dongfang Haiyin - Nande Nan 0:1

24e minuut.
Tongzhi met een sublieme pass. Zhongyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenchen rent richting de bal. Tongzhi rent richting de bal. Tongzhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zhongyong verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongyong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yongli de bal. Yunchang is nu in balbezit. Yunchang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wei`an speelt de bal door. Miao heeft problemen om de bal te vangen. Duoduo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Duoduo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Lianhua geeft een hoge lob. Yapeng geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinbai is nu in balbezit. Jinbai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zhongyong probeert de bal met de borst te controleren. Xiaojian verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaojian met een sublieme pass. Yonghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 55%, Nande Nan 45%.
Dongfang Haiyin - Nande Nan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongfang Haiyin 58%, Nande Nan 42%.
Dongfang Haiyin - Nande Nan 0:1