Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daliwan Huanghe Yike Sunrise
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ganbaatar is nu in balbezit. Ganbaatar passt de bal met de wreef. Daar is Xianrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weikun rent richting de bal. Weikun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jingzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Jingzhi geeft een lange en hoge pass. Qi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rong geeft de bal voor. Weikun is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 0:1

25e minuut.
Jianghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianghu met een sublieme pass. Weikun is nu in balbezit. Weikun haalt uit met een fantastische trap. Zhensheng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 0:2

32e minuut.
Guanghai kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baorui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rong springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 61%, Yike Sunrise 39%.
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 0:3

49e minuut.
Yuyan met een harde bal richting middenveld. Xianrong kopt de bal weg. Guozhi controleert de bal met de borst. Weikun verovert de bal door een tackle van achteren. Weikun schiet op doel. Zhensheng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yuyan trapt de bal weg van het doel. Yuhu kopt de bal weg. Qi rent richting de bal. Qi draait met de bal, schiet en ... Yuyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 1:3

69e minuut.
Guozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guozhi passt de bal met de wreef. Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun draait met de bal, schiet en ... Zhensheng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 1:4

71e minuut.
Cuihua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yibei met een snelle inworp. Qi is nu in balbezit. Qi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fangping probeert de bal met de borst te controleren. Fangping draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 2:4

76e minuut.
Qi is nu in balbezit. Ruijia onderschept slim de pass. Ruijia geeft een lange en hoge pass. Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 61%, Yike Sunrise 39%.
Daliwan Huanghe - Yike Sunrise 2:4