Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inventor FC Wuliyou Dreamingsky
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Minghe verovert de bal door een tackle van achteren. Minghe geeft een hoge lob. Mingzhu kopt de bal weg. Jiyao probeert de bal aan de voet te houden. Jiyao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 0:1

8e minuut.
Xiangjun is nu in balbezit. Xiangjun geeft de bal voor. Juntao kopt de bal weg. Hengda is nu in balbezit. Hengda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 1:1

21e minuut.
Inworp. Jiang met een snelle inworp. Fengshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulei is nu in balbezit. Lulei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Longgang rent richting de bal. Fengshan rent richting de bal. Fengshan passt de bal in één keer door. Hengda is nu in balbezit. Hengda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chuliang met de inworp. Klungelig pakt Juntao de bal. Juntao passt de bal in één keer door. Hengda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Xiaoyi verovert de bal door een tackle van achteren. Fengshan is nu in balbezit. Fengshan speelt de bal door. Hengda is nu in balbezit. Hengda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 48%, Wuliyou Dreamingsky 52%.
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 2:1

46e minuut.
Huiping passt de bal in één keer door. Fengshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyao verovert de bal door een tackle van achteren. Lulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 2:2

62e minuut.
Xiaoyi rent richting de bal. Fengshan is nu in balbezit. Fengshan speelt de bal door. Hengda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Minghe rent richting de bal. Yaoye onderschept slim de pass. Yaoye geeft een hoge lob. Hengda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 3:2

71e minuut.
Xiaoyi is nu in balbezit. Longgang rent richting de bal. Longgang speelt de bal door. Hengda is nu in balbezit. Hengda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Mingzhu rent richting de bal. Jiang onderschept slim de pass. Jiang met een sublieme pass. Jiyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyao draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inventor FC 38%, Wuliyou Dreamingsky 62%.
Inventor FC - Wuliyou Dreamingsky 3:2