Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanchao Teda Yike Sunrise
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Jianghu rent richting de bal. Jianghu geeft de bal voor. Daar is Yunling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weikun is nu in balbezit. Weikun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Xianrong verovert de bal door een tackle van achteren. Xianrong speelt de bal door. Xinyuan speelt de bal door. Weikun rent richting de bal. Weikun haalt uit met een fantastische trap. Yufeng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baorui neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rong de bal. Rong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jinfang geeft de bal voor. Inworp. Liqiang met een snelle inworp. Jianbo rent richting de bal. Jianbo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shuai heeft problemen om de bal te vangen. Shuai haalt uit met een fantastische trap. Yuyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Yike Sunrise 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 58%, Yike Sunrise 42%.
Hanchao Teda - Yike Sunrise 1:0

58e minuut.
Yufeng trapt de bal weg. Jianbo kopt de bal weg. Ruijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jianbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Xianglong passt de bal met de wreef. Dekai met een sublieme pass. Shuai is nu in balbezit. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xianrong verovert de bal door een tackle van achteren. Weikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Weikun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cuihua geeft een lange en hoge pass. Xinyuan kopt de bal weg. Jianbo heeft problemen om de bal te vangen. Shuai is nu in balbezit. Shuai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Xinyuan is nu in balbezit. Xinyuan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dekai de bal. Weikun rent richting de bal. Weikun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rong onderschept slim de pass. Inworp. Liqiang met een snelle inworp. Jianbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianbo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cuihua geeft een hoge lob. Jiacheng rent richting de bal. Jiacheng probeert naar een medespeler te passen. Shuai rent richting de bal. Shuai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanchao Teda - Yike Sunrise 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanchao Teda 44%, Yike Sunrise 56%.
Hanchao Teda - Yike Sunrise 2:0