Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daliwan Huanghe 成都蓉城
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Yuhu rent richting de bal. Shaolin verovert de bal door een tackle van achteren. Shaolin passt de bal in één keer door. Yunli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ganbaatar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yimin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaolin is nu in balbezit. Shaolin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 48%, 成都蓉城 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daliwan Huanghe - 成都蓉城 0:0

48e minuut.
Ziwen onderschept slim de pass. Ziwen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zengrui met de inworp. Shaolin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Janzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Janzhong speelt de bal door. Zhongtian rent richting de bal. Fangping rent richting de bal. Fangping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Qi heeft problemen om de bal te vangen. Janzhong onderschept slim de pass. Janzhong geeft een hoge lob. Yunli rent richting de bal. Yunli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daliwan Huanghe - 成都蓉城 0:1

80e minuut.
Dekui probeert naar een medespeler te passen. Xiaohu rent richting de bal. Xiaohu passt de bal in één keer door. Yunli rent richting de bal. Yunli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yongzheng met een snelle inworp. Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qi raakt geblesseerd tijdens het duel. Qi neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

86e minuut.
Jingzhi kopt de bal weg. Fangping rent richting de bal. Zhipeng is nu in balbezit. Fangping onderschept slim de pass. Fangping schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daliwan Huanghe 48%, 成都蓉城 52%.
Daliwan Huanghe - 成都蓉城 0:1