Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udun Laolang Wulitou Huashan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Daming geeft een hoge lob. Junlin is nu in balbezit. Boxuan verovert de bal door een tackle van achteren. Boxuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udun Laolang - Wulitou Huashan 1:0

30e minuut.
Jueyuan met de inworp. Xuan is nu in balbezit. Xuan passt de bal in één keer door. Yihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yihua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pingping rent richting de bal. Pingping geeft een hoge lob. Zhilei probeert de bal aan de voet te houden. Tianqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Weihua is nu in balbezit. Boxuan verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaobin is nu in balbezit. Boxuan onderschept slim de pass. Boxuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bowei met een sublieme pass. Xiaobin is nu in balbezit. Xiaobin passt de bal in één keer door. Xuan is nu in balbezit. Xuan geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udun Laolang 52%, Wulitou Huashan 48%.
Udun Laolang - Wulitou Huashan 1:0

53e minuut.
Doeltrap. Jiandong met een harde bal richting middenveld. Daming kopt de bal weg. Yuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuchen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Weiwei geeft de bal voor. Weihua kopt de bal weg. Zhongyue heeft problemen om de bal te vangen. Yihua is nu in balbezit. Yihua draait met de bal, schiet en ... Weikun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Yuchen rent richting de bal. Rui verovert de bal door een tackle van achteren. Rui passt de bal in één keer door. Tianqi rent richting de bal. Tianqi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Huaixin verovert de bal door een tackle van achteren. Huaixin passt de bal met de wreef. Boxuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxuan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jiandong de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Inworp. Jueyuan met de inworp. Xuan geeft de bal voor. Tianqi is nu in balbezit. Tianqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udun Laolang 47%, Wulitou Huashan 53%.
Udun Laolang - Wulitou Huashan 1:0