Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niurouchch shenhuaFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Guangmei de bal onder controle te krijgen. Guanhai rent richting de bal. Kezhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai onderschept slim de pass. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - shenhuaFC 1:0

27e minuut.
Tengjiao onderschept slim de pass. Kezhen onderschept slim de pass. Kezhen probeert naar een medespeler te passen. Jingrun rent richting de bal. Jingrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Shitao geeft een hoge lob. Daar is Zhikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiming is nu in balbezit. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun schiet op doel. Minghua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yiming is nu in balbezit. Yiming geeft een lange en hoge pass. Guangmei is nu in balbezit. Jingrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Jingrun is nu in balbezit. Jingrun passt de bal in één keer door. Daar is Tengjiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingrun rent richting de bal. Jingrun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yinquan rent richting de bal. Nanhui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yinquan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yinquan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - shenhuaFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurouchch 45%, shenhuaFC 55%.
niurouchch - shenhuaFC 2:0

49e minuut.
Yuanzhang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kezhen de bal. Kezhen geeft een hoge lob. Yiming kopt de bal weg. Jingrun rent richting de bal. Minghua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tengjiao speelt de bal door. Shengyi is nu in balbezit. Shengyi passt de bal met de wreef. Guanhai rent richting de bal. Guanhai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niurouchch - shenhuaFC 3:0

72e minuut.
Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiangqiang onderschept slim de pass. Qiangqiang met een sublieme pass. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niurouchch 48%, shenhuaFC 52%.
niurouchch - shenhuaFC 3:0