Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shenhuaFC Yike Baocheng
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Mizong kopt de bal weg. Daar is Baifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shitao schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shitao krijgt een gele kaart. Baifu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baifu kan niet meer verder spelen. Ying komt het veld opgelopen. Linghai met een snel genomen vrije trap. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:1

13e minuut.
Guangmei geeft een lange en hoge pass. Huade is nu in balbezit. Huade geeft een lange en hoge pass. Jingrun rent richting de bal. Jingrun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ying speelt de bal door. Guangmei rent richting de bal. Yuan`an verovert de bal door een tackle van achteren. Yuan`an schiet op doel. Liting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:2

39e minuut.
Shitao onderschept slim de pass. Yuan`an verovert de bal door een tackle van achteren. Yuan`an geeft een lange en hoge pass. Weimiao rent richting de bal. Weimiao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tianzhu probeert naar een medespeler te passen. Kezhen is nu in balbezit. Weimiao verovert de bal door een tackle van achteren. Yuan`an rent richting de bal. Yuan`an schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shenhuaFC 53%, Yike Baocheng 47%.
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:2

61e minuut.
Kezhen is nu in balbezit. Yongqiang onderschept slim de pass. Yongqiang probeert naar een medespeler te passen. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:3

64e minuut.
Jingrun is nu in balbezit. Songhai verovert de bal door een tackle van achteren. Songhai probeert naar een medespeler te passen. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Ying geeft een hoge lob. Nanhui met een sublieme pass. Yuan`an is nu in balbezit. Yuan`an draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:4

69e minuut.
Yongqiang met een sublieme pass. Huade is nu in balbezit. Jingrun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jingrun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shenhuaFC 38%, Yike Baocheng 62%.
shenhuaFC - Yike Baocheng 0:4