Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.02
  • Stadion: TTTTT Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2829
TTTTT niurouchch
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiang met een snelle inworp. Yaobang speelt de bal door. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mingxian geeft een hoge lob. Riguleng kopt de bal weg. Guanhai bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai haalt uit met een fantastische trap. Geliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TTTTT - niurouchch 0:1

23e minuut.
Riguleng verovert de bal door een tackle van achteren. Jiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguleng verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yaobang bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguleng onderschept slim de pass. Riguleng geeft de bal voor. Mingxian is nu in balbezit. Mingxian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zhongshan geeft een hoge lob. Xiaoting kopt de bal weg. Klungelig pakt Yaobang de bal. Guanhai verovert de bal door een tackle van achteren. Guanhai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yaobang met een sublieme pass. Zhongzheng probeert naar een medespeler te passen. Zhikai geeft de bal voor. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jielun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yang met een snelle inworp. Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TTTTT - niurouchch 1:1

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Tengjiao de bal onder controle te krijgen. Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan met een sublieme pass. Zhongzheng rent richting de bal. Zhongzheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TTTTT 69%, niurouchch 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TTTTT - niurouchch 1:1

48e minuut.
Leilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguleng onderschept slim de pass. Riguleng passt de bal met de wreef. Guanhai is nu in balbezit. Guanhai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Xiaoting geeft een hoge lob. Xiaochuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Weichang ... Strafschop! Directe rode kaart, Weichang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weichang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Xiaochuan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Xiaochuan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Riguleng speelt de bal door. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingxian speelt de bal door. Riguleng is nu in balbezit. Riguleng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tengjiao is nu in balbezit. Yaobang onderschept slim de pass. Yaobang probeert naar een medespeler te passen. Zhongzheng is nu in balbezit. Zhongzheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Minghua trapt de bal weg. Yaobang kopt de bal weg. Xiaochuan rent richting de bal. Xiaochuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Xiaoting passt de bal in één keer door. Xiaochuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaochuan met een sublieme pass. Zhongzheng rent richting de bal. Zhongzheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Yaobang rent richting de bal. Yaobang passt de bal met de wreef. Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TTTTT - niurouchch 2:1

73e minuut.
Yang passt de bal in één keer door. Yaobang is nu in balbezit. Tengjiao verovert de bal door een tackle van achteren. Riguleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguleng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tengjiao is nu in balbezit. Chuyi verovert de bal door een tackle van achteren. Chuyi passt de bal zonder na te denken. Zhongzheng is nu in balbezit. Zhongzheng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TTTTT 46%, niurouchch 54%.
TTTTT - niurouchch 2:1