Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruixue Aohua Baozi Zhenning
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Pingshun verovert de bal door een tackle van achteren. Nanshan met een sublieme pass. Xiaopei rent richting de bal. Zhenyue verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pingshun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huiping met een snelle inworp. Zhengbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengbin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Luwei geeft de bal voor. Inworp. Baihu met de inworp. Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - Baozi Zhenning 0:1

27e minuut.
Nanshan passt de bal met de wreef. Wenzhi is nu in balbezit. Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue draait met de bal, schiet en ... Shihong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruixue Aohua - Baozi Zhenning 0:2

40e minuut.
Nanshan rent richting de bal. Nanshan speelt de bal door. Zhenyue probeert naar een medespeler te passen. Wenzhi is nu in balbezit. Wenzhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Aohua 55%, Baozi Zhenning 45%.
Ruixue Aohua - Baozi Zhenning 0:2

50e minuut.
Luwei rent richting de bal. Luwei geeft een hoge lob. Nanshan probeert de bal aan de voet te houden. Zhengbin rent richting de bal. Zhengbin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Xi geeft een lange en hoge pass. Daar is Baihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baihu passt de bal in één keer door. Wenzhi rent richting de bal. Wenzhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jixiong verovert de bal door een tackle van achteren. Jixiong geeft een lange en hoge pass. Zhengbin kopt de bal weg. Qishuang rent richting de bal. Qishuang haalt uit met een fantastische trap. Yangming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Binyang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baihu met een snelle inworp. Zhenyue geeft een hoge lob. Xinlong kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gonghe is nu in balbezit. Xu verovert de bal door een tackle van achteren. Xu passt de bal met de wreef. Qishuang is nu in balbezit. Qishuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruixue Aohua 54%, Baozi Zhenning 46%.
Ruixue Aohua - Baozi Zhenning 0:2