Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yongqiang Huangshan Hagongda Xinshiji
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
`Strong` Qiang geeft de bal voor. Mingfeng kan de bal niet met de borst controleren. Mingfeng passt de bal zonder na te denken. Yueliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yueliang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guorong kopt de bal weg. Yingyu rent richting de bal. Met opzet legt Shuaishuai zijn tegenspeler op de grond. Shuaishuai krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Qi geeft een lange en hoge pass. Yueliang is nu in balbezit. Kesheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kesheng krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tianhua passt de bal in één keer door. Shuaishuai is nu in balbezit. Shuaishuai speelt de bal door. Klungelig pakt Yueliang de bal. Yueliang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Hagongda Xinshiji 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 57%, Hagongda Xinshiji 43%.
Yongqiang Huangshan - Hagongda Xinshiji 0:1

59e minuut.
Yueliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yueliang draait met de bal, schiet en ... Daar is Cuishan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Kesheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pengfeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - Hagongda Xinshiji 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 68%, Hagongda Xinshiji 32%.
Yongqiang Huangshan - Hagongda Xinshiji 0:2