Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:27
  • Competitiewedstrijd: Yi League.03
  • Stadion: gooder Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2816
gooder Baozi Zhenning
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gonghe passt de bal met de wreef. Aoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyue verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyue schiet op doel. Yunfeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Baozi Zhenning 0:1

8e minuut.
Zuo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baihu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhenyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenyue geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Shouting de bal. Nanshan verovert de bal door een tackle van achteren. Nanshan met een sublieme pass. Wenzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shouting bereikt de bal nog maar net als eerste. Shouting met een sublieme pass. Shanyao is nu in balbezit. Shanyao schiet op doel. Yangming probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Wenzhi de bal onder controle te krijgen. Nanshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shouting onderschept slim de pass. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Shouting geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gonghe met de inworp. Daar is Xinlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinlong geeft een lange en hoge pass. Yunfeng bokst de bal weg. Zuo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Shanyao passt de bal zonder na te denken. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenchuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pujie komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Xinlong met een snelle inworp. Zhenyue speelt de bal door. Pujie onderschept slim de pass. Wenzhi is nu in balbezit. Wenzhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Baozi Zhenning 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 61%, Baozi Zhenning 39%.
gooder - Baozi Zhenning 0:2

47e minuut.
Shouting rent richting de bal. Zhenyue onderschept slim de pass. Zhenyue passt de bal met de wreef. Wenzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzhi haalt uit met een fantastische trap. Yunfeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Daar is Gonghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonghe geeft een lange en hoge pass. Zuo probeert de bal met de borst te controleren. Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nanshan is nu in balbezit. Nanshan passt de bal zonder na te denken. Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue draait met de bal, schiet en ... Yunfeng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gooder - Baozi Zhenning 0:3

86e minuut.
Baihu met een sublieme pass. Wenzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pujie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gooder 64%, Baozi Zhenning 36%.
gooder - Baozi Zhenning 0:3