Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yongqiang Huangshan GXhuaren
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ruike passt de bal zonder na te denken. Guorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guorong met een sublieme pass. Wenjing is nu in balbezit. Wenjing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Yingyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao is nu in balbezit. Weimiao passt de bal in één keer door. Weijian rent richting de bal. Weijian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Tianhua passt de bal in één keer door. Daar is Weimiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimiao speelt de bal door. Guorong rent richting de bal. Guorong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Weihua rent richting de bal. Weihua passt de bal zonder na te denken. Kesheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Guorong verovert de bal door een tackle van achteren. Guorong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yingyu met een sublieme pass. Zhiqiang is nu in balbezit. Jianren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhiqiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 68%, GXhuaren 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yongqiang Huangshan - GXhuaren 0:0

46e minuut.
You probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiaxin rent richting de bal. You begaat een overtreding. You krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Xiaozhou geeft de bal voor. Daar is Jianren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhiqiang is nu in balbezit. Zhiqiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yongqiang Huangshan - GXhuaren 1:0

60e minuut.
Weimiao is nu in balbezit. Weimiao probeert naar een medespeler te passen. Cuishan heeft problemen om de bal te vangen. Wenjing verovert de bal door een tackle van achteren. Wenjing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yongqiang Huangshan - GXhuaren 1:1

67e minuut.
Weijian passt de bal met de wreef. Yingyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruike schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ruike naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Xiaozhou kopt de bal weg. Guorong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guorong passt de bal in één keer door. Wenjing rent richting de bal. Wenjing haalt uit met een fantastische trap. Yulai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Guorong met een sublieme pass. Wenjing rent richting de bal. Xuanwu rent richting de bal. Wenjing onderschept slim de pass. Wenjing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Weimiao geeft de bal voor. Liaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yugang begaat een overtreding. Yugang krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tianhua probeert de bal aan de voet te houden. Guorong rent richting de bal. Guorong passt de bal met de wreef. Wenjing rent richting de bal. Wenjing haalt uit met een fantastische trap. Yulai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yongqiang Huangshan 68%, GXhuaren 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yongqiang Huangshan - GXhuaren 1:1