Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:14
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Al-Jamal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13497
Al-Jamal Cammel Trophy
jamaltaka Tactiek Amir Zaid
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Mahmud is nu in balbezit. Sammer probeert naar een medespeler te passen. Zaid rent richting de bal. Zaid draait met de bal, schiet en ... Shalash maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Cammel Trophy 0:1

6e minuut.
Giacomazzi kopt de bal weg. Daar is Reinjifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bashshar rent richting de bal. Reinjifo onderschept slim de pass. Reinjifo schiet op doel. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Sammer speelt de bal door. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel geeft de bal voor. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Cammel Trophy 0:2

11e minuut.
Nur rent richting de bal. Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Tabor geeft een hoge lob. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Tahir bokst de bal weg. Shalaby heeft problemen om de bal te vangen. Shalaby geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Cammel Trophy 1:2

16e minuut.
Shapovalov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Mahaly komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir speelt de bal door. Reinjifo is nu in balbezit. Reinjifo draait met de bal, schiet en ... Tahir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al-Jamal - Cammel Trophy 2:2

26e minuut.
Gölemezli heeft problemen om de bal te vangen. Mir rent richting de bal. Mir geeft een hoge lob. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kareem verovert de bal door een tackle van achteren. Reinjifo rent richting de bal. Bashshar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reinjifo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reinjifo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Öğüt met een sublieme pass. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov haalt uit met een fantastische trap. Tahir probeert wanhopig de bal te grijpen. Bashshar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Öğüt zal de hoekschop nemen. Reinjifo krijgt zijn hoofd ertegen. Tahir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Öğüt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Mahaly met een sublieme pass. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Tahir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Cammel Trophy 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 42%, Cammel Trophy 58%.
Al-Jamal - Cammel Trophy 3:2

47e minuut.
Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabor probeert naar een medespeler te passen. Nur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahmud de bal. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Shalash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bashshar verovert de bal door een tackle van achteren. Bashshar met een sublieme pass. Tabor met een sublieme pass. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al-Jamal - Cammel Trophy 3:3

53e minuut.
Bashshar speelt de bal door. Jameel geeft een lange en hoge pass. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Shalash werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Reinjifo verovert de bal door een tackle van achteren. Reinjifo passt de bal in één keer door. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - Cammel Trophy 4:3

60e minuut.
Zaid rent richting de bal. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń onderschept slim de pass. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. Shalash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
El Mahaly passt de bal in één keer door. Mir is nu in balbezit. Mir probeert naar een medespeler te passen. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Mir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft de bal voor. Reinjifo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Giacomazzi rent richting de bal. Reinjifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi is nu in balbezit. Reinjifo is nu in balbezit. Reinjifo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
El Mahaly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly passt de bal in één keer door. Mir speelt de bal door. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi schiet op doel. Tahir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hagaag probeert naar een medespeler te passen. Mir geeft een lange en hoge pass. Kareem heeft problemen om de bal te vangen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Tahir bokst de bal weg. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Gölemezli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mir rent richting de bal. Mir geeft een lange en hoge pass. Giacomazzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 54%, Cammel Trophy 46%.
Al-Jamal - Cammel Trophy 4:3