Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazigh Team FC United Cairo
TRY Tactiek kayle
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
45.5 gemiddelde waardering 51
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen good


7e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Jafar is nu in balbezit. Jafar geeft een hoge lob. Daar is Ubayy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubayy draait met de bal, schiet en ... Nydal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sajid rent richting de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:1

11e minuut.
Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Thabit is nu in balbezit. Thabit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Laboga de bal. Düzgün is nu in balbezit. Laboga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laboga krijgt een gele kaart.

28e minuut.
El Mahaly met een sublieme pass. Wafiq speelt de bal door. Thabit is nu in balbezit. Thabit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:3

32e minuut.
Wafiq passt de bal met de wreef. Sajid speelt de bal door. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit schiet op doel. Nydal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:4

36e minuut.
Wafiq verovert de bal door een tackle van achteren. Wafiq probeert naar een medespeler te passen. Jafar controleert de bal met de borst. Jafar geeft een lange en hoge pass. Ubayy kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jafar met een snelle inworp. Ubayy rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lefevre ... Strafschop! Ubayy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sajid legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Nydal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy passt de bal in één keer door. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... Nydal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 56%, United Cairo 44%.
Amazigh Team FC - United Cairo 0:5

59e minuut.
Wafiq controleert de bal met de borst. Răscanu begaat een overtreding. Wafiq raakt geblesseerd tijdens het duel. Wafiq met een snel genomen vrije trap. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Klungelig pakt Thabit de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Makridakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal. Barbato is nu in balbezit. Barbato geeft de bal voor. Morales geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Laboga passt de bal in één keer door. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski geeft de bal voor. Makridakis rent richting de bal. Makridakis draait met de bal, schiet en ... Mahgoub bokst de bal weg.

86e minuut.
Thabit rent richting de bal. Wafiq rent richting de bal. Wafiq passt de bal met de wreef. Thabit rent richting de bal. Thabit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazigh Team FC - United Cairo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazigh Team FC 50%, United Cairo 50%.
Amazigh Team FC - United Cairo 0:6