Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:14
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: ELNGAR Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
ELNGAR O TIME DO GOL FC
Normal Tactiek n2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bahaa heeft problemen om de bal te vangen. Fakhry is nu in balbezit. Fakhry geeft een hoge lob. Fawwaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fawwaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELNGAR - O TIME DO GOL FC 0:1

22e minuut.
El-Garban probeert de bal aan de voet te houden. Madbouly is nu in balbezit. Fakhry maakt een afschuwelijke overtreding. Fakhry krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fakhr El-Din is nu in balbezit. Jolly rent richting de bal. Fakhr El-Din maakt een afschuwelijke overtreding. Fakhr El-Din krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bahaa passt de bal zonder na te denken. Niza is nu in balbezit. Thabet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fawwaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELNGAR 72%, O TIME DO GOL FC 28%.
ELNGAR - O TIME DO GOL FC 0:1

53e minuut.
Madbouly geeft de bal voor. Fawwaz is nu in balbezit. Met opzet legt Thabet zijn tegenspeler op de grond. Thabet krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Yunsheng geeft de bal voor. El-Garban is nu in balbezit. El-Garban speelt de bal door. Fakhry rent richting de bal. Fakhry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELNGAR 63%, O TIME DO GOL FC 37%.
ELNGAR - O TIME DO GOL FC 0:1