Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:14
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Pyramids Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Pyramids Cammel Trophy
Attack Tactiek Amir Zaid
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 52
solid Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen good


5e minuut.
Nur rent richting de bal. Nur geeft een hoge lob. Zaid maakt een snoekduik en kopt de bal. Valenzuela probeert wanhopig de bal te grijpen. Janiszewski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nur zal de hoekschop nemen. Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Jameel is nu in balbezit. Jameel passt de bal zonder na te denken. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur geeft de bal voor. Wadi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bashshar geeft de bal voor. Zaid is nu in balbezit. Zaid speelt de bal door. Klungelig pakt Mahmud de bal. Mahmud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 0:1

15e minuut.
Anwar is nu in balbezit. Anwar passt de bal met de wreef. Murtadi is nu in balbezit. Zaid onderschept slim de pass. Zaid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sammer neemt de hoekschop. Wadi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valenzuela met een harde bal richting middenveld. Śleszyński kan de bal niet met de borst controleren. Śleszyński schiet op doel. Saqr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Azazy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pyramids - Cammel Trophy 1:1

19e minuut.
Klungelig pakt Mahmud de bal. Mahmud kopt de bal weg. Sammer probeert naar een medespeler te passen. Nur geeft een hoge lob. Wadi krijgt zijn hoofd ertegen. Valenzuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Jameel rent richting de bal. Jameel probeert naar een medespeler te passen. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 1:2

26e minuut.
Mahmud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nur speelt de bal door. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 1:3

28e minuut.
Anwar verovert de bal door een tackle van achteren. Anwar passt de bal in één keer door. Karaiskakis is nu in balbezit. Zaid is nu in balbezit. Zaid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Hagaag bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagaag passt de bal in één keer door. Garanhão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 63%, Cammel Trophy 37%.
Pyramids - Cammel Trophy 1:3

58e minuut.
Tarik is nu in balbezit. Jameel verovert de bal door een tackle van achteren. Jameel passt de bal in één keer door. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel. Valenzuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inworp. Sammer met de inworp. Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameel geeft een lange en hoge pass. Mahmud springt en kopt de bal. Valenzuela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Sammer is nu in balbezit. Sammer geeft een hoge lob. Wadi is nu in balbezit. Wadi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Karaiskakis met de inworp. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud rent richting de bal. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. Valenzuela bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nur rent richting de bal. Nur passt de bal in één keer door. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Valenzuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kareem is nu in balbezit. Kareem geeft de bal voor. Zaid kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahmud de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Janiszewski geeft een hoge lob. Inworp. Sammer met een snelle inworp. Jameel rent richting de bal. Jameel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaid is nu in balbezit. Zaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 1:4

80e minuut.
Janiszewski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Andone de bal onder controle te krijgen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Valenzuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Tarik speelt de bal door. Sammer is nu in balbezit. Sammer probeert naar een medespeler te passen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 1:5

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jameel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nur geeft een lange en hoge pass. Zaid maakt een snoekduik en kopt de bal. Valenzuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pyramids - Cammel Trophy 1:6

89e minuut.
Klungelig pakt Śleszyński de bal. Śleszyński passt de bal met de wreef. Murtadi heeft problemen om de bal te vangen. Mahmud onderschept slim de pass. Mahmud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pyramids 64%, Cammel Trophy 36%.
Pyramids - Cammel Trophy 1:6