Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O TIME DO GOL FC United Cairo
n2 Tactiek kayle
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
29.5 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Niza kopt de bal weg. Nadim heeft problemen om de bal te vangen. Jafar is nu in balbezit. Jafar geeft een lange en hoge pass. Sajid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:1

11e minuut.
Fakhry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Niza de bal. Niza passt de bal zonder na te denken. von Hof rent richting de bal. von Hof haalt uit met een fantastische trap. Mahgoub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wafiq is nu in balbezit. Wafiq geeft een lange en hoge pass. Thabit krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:2

17e minuut.
Essam geeft een hoge lob. Jafar rent richting de bal. Jafar passt de bal zonder na te denken. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy schiet op doel. El-Gendy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Jafar speelt de bal door. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sajid de bal. Sajid draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
El Mahaly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly geeft de bal voor. Wafiq kopt de bal weg. Thabit bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap. El-Gendy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:3

43e minuut.
Ubayy kopt de bal weg. Cocito probeert naar een medespeler te passen. Jafar is nu in balbezit. Jafar speelt de bal door. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O TIME DO GOL FC 63%, United Cairo 37%.
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:3

47e minuut.
Klungelig pakt Ubayy de bal. Jafar rent richting de bal. Jafar geeft een lange en hoge pass. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. El-Gendy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Essam rent richting de bal. Essam geeft een hoge lob. Galdino rent richting de bal. Thabit onderschept slim de pass. Thabit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wafiq zal de hoekschop nemen. Ubayy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jolly geeft een hoge lob. Inworp. Wafiq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jafar geeft een lange en hoge pass. Jiménez Santafé heeft problemen om de bal te vangen. Ubayy is nu in balbezit. Sajid is nu in balbezit. Sajid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Morales geeft een lange en hoge pass. Sajid kopt de bal weg. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubayy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:4

67e minuut.
Jafar passt de bal in één keer door. Ubayy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Santafé is nu in balbezit. Ubayy onderschept slim de pass. Ubayy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sajid is nu in balbezit. Sajid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jafar met een snelle inworp. Nadim rent richting de bal. Ubayy verovert de bal door een tackle van achteren. Ubayy haalt uit met een fantastische trap. El-Gendy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Jafar verovert de bal door een tackle van achteren. Jafar geeft een hoge lob. Thabit rent richting de bal. Thabit haalt uit met een fantastische trap. El-Gendy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:5

89e minuut.
Jiménez Santafé bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Santafé geeft de bal voor. Ubayy is nu in balbezit. Ubayy draait met de bal, schiet en ... El-Gendy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O TIME DO GOL FC 60%, United Cairo 40%.
O TIME DO GOL FC - United Cairo 0:6