Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:14
  • Competitiewedstrijd: El Momtaz
  • Stadion: Al-Jamal Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9396
Al-Jamal livfc1
jamaltaka Tactiek 433
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Abdel Haleem speelt de bal door. Mati probeert naar een medespeler te passen. Reinjifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinjifo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 1:0

4e minuut.
Salah passt de bal met de wreef. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour met een sublieme pass. Reinjifo rent richting de bal. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
El Mahaly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly speelt de bal door. Vukomanov rent richting de bal. Mati is nu in balbezit. Mati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 2:0

8e minuut.
Adel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukomanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukomanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly passt de bal zonder na te denken. Vukomanov heeft problemen om de bal te vangen. Reinjifo rent richting de bal. Reinjifo schiet op doel. Paal!

14e minuut.
El Mahaly verovert de bal door een tackle van achteren. El Mahaly geeft een hoge lob. Vukomanov kopt de bal weg. Mati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Tahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel Haleem geeft een hoge lob. Vukomanov kopt de bal weg. Reinjifo rent richting de bal. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sulagna onderschept slim de pass. Sulagna met een sublieme pass. Reinjifo rent richting de bal. Vukomanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sulagna is nu in balbezit. Sulagna passt de bal met de wreef. Vukomanov heeft problemen om de bal te vangen. Vukomanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 3:0

43e minuut.
Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem met een sublieme pass. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov draait met de bal, schiet en ... Darwish probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly passt de bal zonder na te denken. Reinjifo rent richting de bal. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 15%, livfc1 85%.
Al-Jamal - livfc1 3:0

46e minuut.
Abdel Haleem met een sublieme pass. Indrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrani geeft de bal voor. Mati is nu in balbezit. Mati haalt uit met een fantastische trap. Darwish bokst de bal weg.

50e minuut.
Al Shater is nu in balbezit. Al Shater passt de bal met de wreef. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov schiet op doel. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vukomanov probeert de bal aan de voet te houden. El-Ghabbour rent richting de bal. El Mahaly onderschept slim de pass. El Mahaly probeert naar een medespeler te passen. Sulagna probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 4:0

55e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly passt de bal zonder na te denken. Vukomanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukomanov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdul-Aliyy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Darwish trapt de bal weg van het doel. El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly met een sublieme pass. Daar is Reinjifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinjifo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Abdul-Karim rent richting de bal. Sulagna onderschept slim de pass. Sulagna speelt de bal door. Mati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zuhayr controleert de bal met de borst. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem geeft de bal voor. Reinjifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 5:0

61e minuut.
Abdel Haleem geeft de bal voor. Vukomanov kopt de bal weg. Reinjifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 6:0

63e minuut.
Indrani onderschept slim de pass. Indrani geeft een lange en hoge pass. Abdul-Aliyy heeft problemen om de bal te vangen. Reinjifo is nu in balbezit. Reinjifo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Zuhayr heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Haleem geeft een hoge lob. Vukomanov kopt de bal weg. Reinjifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinjifo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 7:0

67e minuut.
Zakiy probeert naar een medespeler te passen. Tahir is nu in balbezit. Abdel Haleem met een sublieme pass. Reinjifo rent richting de bal. Reinjifo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Darwish met een harde bal richting middenveld. Abdel Haleem kan de bal niet met de borst controleren. Abdel Haleem passt de bal zonder na te denken. Mati is nu in balbezit. Mati schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Darwish trapt de bal weg. Abdel Haleem probeert de bal aan de voet te houden. Abdel Haleem passt de bal met de wreef. Mati rent richting de bal. Mati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shedid Qnawy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdel Haleem zal de hoekschop nemen. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tahir rent richting de bal. Abdel Haleem speelt de bal door. Mati is nu in balbezit. Mati schiet op doel. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 8:0

85e minuut.
El-Ghabbour geeft de bal voor. Abdel Haleem rent richting de bal. Abdel Haleem speelt de bal door. Vukomanov rent richting de bal. Vukomanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 9:0

88e minuut.
Abdel Haleem verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Haleem passt de bal in één keer door. Reinjifo is nu in balbezit. Reinjifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Jamal - livfc1 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Jamal 16%, livfc1 84%.
Al-Jamal - livfc1 10:0