Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiger00Muslim ELNGAR
Tiger Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


19e minuut.
Ubilla rent richting de bal. Ubilla geeft een hoge lob. Daar is El-Garban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustev rent richting de bal. Krustev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger00Muslim - ELNGAR 1:0

23e minuut.
Kamel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ezzat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastawy rent richting de bal. Bastawy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Fakhr El-Din kan de bal niet met de borst controleren. Silem is nu in balbezit. Fakhr El-Din verovert de bal door een tackle van achteren. Mahgoub rent richting de bal. Mahgoub haalt uit met een fantastische trap. Beeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger00Muslim 45%, ELNGAR 55%.
Tiger00Muslim - ELNGAR 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Kamel de bal. Ezzat rent richting de bal. Kamel begaat een overtreding. Ezzat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Silem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev haalt uit met een fantastische trap. El-Shahhat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger00Muslim - ELNGAR 2:0

75e minuut.
Ubilla met een snelle inworp. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy met een sublieme pass. Silem is nu in balbezit. Silem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Abou Zaid kopt de bal weg. Ramadan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahaa. Bahaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger00Muslim 39%, ELNGAR 61%.
Tiger00Muslim - ELNGAR 2:0