Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kherfaan Galon Marqez El-Fayoum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Yasir onderschept slim de pass. Yasir passt de bal zonder na te denken. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour schiet op doel. Moteab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sherif verovert de bal door een tackle van achteren. Sherif met een sublieme pass. Doqdoq heeft problemen om de bal te vangen. Abdelbaky is nu in balbezit. Abdelbaky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kherfaan Galon - Marqez El-Fayoum 0:1

22e minuut.
Sherif verovert de bal door een tackle van achteren. Yasir is nu in balbezit. Yasir met een sublieme pass. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sherif geeft de bal voor. Abdel Reheem rent richting de bal. Abdel Reheem passt de bal met de wreef. Doqdoq heeft problemen om de bal te vangen. Doqdoq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Khair al Din rent richting de bal. Khair al Din passt de bal in één keer door. Barakat heeft problemen om de bal te vangen. Doqdoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Doqdoq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bakry verovert de bal door een tackle van achteren. Bakry geeft een lange en hoge pass. Abd El-Aal kopt de bal weg. El-Ghabbour kan de bal niet met de borst controleren. El-Ghabbour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Galon 51%, Marqez El-Fayoum 49%.
Kherfaan Galon - Marqez El-Fayoum 0:1

57e minuut.
Kutaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kherfaan Galon - Marqez El-Fayoum 1:1

60e minuut.
Yasir met een snelle inworp. Yahayah geeft de bal voor. Daar is Sherif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imad al Din is nu in balbezit. Imad al Din haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Abd El-Aal kopt de bal weg. Kutaiba is nu in balbezit. Moosa rent richting de bal. Kutaiba onderschept slim de pass. Kutaiba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Yasir met de inworp. Yahayah rent richting de bal. Yahayah geeft de bal voor. El-Ghabbour krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kherfaan Galon 42%, Marqez El-Fayoum 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kherfaan Galon - Marqez El-Fayoum 1:1