Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arabia Egypt Iconic guys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Fudail rent richting de bal. Eid onderschept slim de pass. Eid speelt de bal door. Gharib rent richting de bal. Gharib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fudail geeft een lange en hoge pass. Silem is nu in balbezit. El-Masry rent richting de bal. Silem verovert de bal door een tackle van achteren. Silem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Silem de bal onder controle te krijgen. Kaden is nu in balbezit. Silem begaat een overtreding. Silem krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Farag passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Masry met een snelle inworp. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom geeft een hoge lob. Hassan Kamel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gharib is nu in balbezit. Gharib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - Iconic guys 1:0

21e minuut.
Maher met een snelle inworp. Fudail bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudail passt de bal zonder na te denken. Silem bereikt de bal nog maar net als eerste. Silem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fareed geeft een hoge lob. Inworp. Zenhom met een snelle inworp. Eid is nu in balbezit. Eid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - Iconic guys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 50%, Iconic guys 50%.
Arabia Egypt - Iconic guys 2:0

51e minuut.
Nawaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Farag de bal. Eid verovert de bal door een tackle van achteren. Gharib rent richting de bal. Gharib haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - Iconic guys 3:0

55e minuut.
Tabari is nu in balbezit. Desouky onderschept slim de pass. Kaden is nu in balbezit. Desouky onderschept slim de pass. Desouky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Fudail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Dozwy heeft problemen om de bal te vangen. El-Dozwy geeft een lange en hoge pass. Silem is nu in balbezit. Silem schiet op doel. Hilel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Doqdoq geeft een hoge lob. Inworp. El-Dozwy met een snelle inworp. Desouky bereikt de bal nog maar net als eerste. Desouky geeft een lange en hoge pass. Hilel bokst de bal weg.

67e minuut.
El-Dozwy geeft de bal voor. Begato rent richting de bal. Met opzet legt Silem zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Silem naar de kleedkamers voor een vroege douche.

81e minuut.
Desouky passt de bal zonder na te denken. Fudail is nu in balbezit. Fudail speelt de bal door. El-Dozwy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Dozwy met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Eid de bal. Fudail is nu in balbezit. Fudail probeert naar een medespeler te passen. Desouky bereikt de bal nog maar net als eerste. Desouky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 51%, Iconic guys 49%.
Arabia Egypt - Iconic guys 3:0