Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:14
  • Competitiewedstrijd: League B.01
  • Stadion: FC Galon Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3096
FC Galon Kherfaan Galon
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21
weak Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abdul-Qahhar is nu in balbezit. Abd El-Aal verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Aal draait met de bal, schiet en ... El-Ghabbour maakt een snoekduik en kopt de bal. Yasir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Abdul-Qahhar passt de bal in één keer door. Al-Kawkby rent richting de bal. Yasir rent richting de bal. Al-Kawkby onderschept slim de pass. Al-Kawkby haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Shady met een snelle inworp. El-Nemr bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Nemr passt de bal met de wreef. Shady bereikt de bal nog maar net als eerste. Shady geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galon - Kherfaan Galon 1:0

14e minuut.
Kutaiba is nu in balbezit. El-Halawany verovert de bal door een tackle van achteren. El-Halawany probeert naar een medespeler te passen. Al-Kawkby is nu in balbezit. Al-Kawkby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Al-Kilany is nu in balbezit. saber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Kilany raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Kilany zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al-Kawkby rent richting de bal. Abdul-Qahhar is nu in balbezit. Abdul-Qahhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Al-Kilany is nu in balbezit. Al-Kilany passt de bal in één keer door. Yasir met een sublieme pass. El-Ghabbour rent richting de bal. El-Ghabbour draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Abdul-Qahhar rent richting de bal. Yasir onderschept slim de pass. Yasir passt de bal met de wreef. El-Ghabbour bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galon 55%, Kherfaan Galon 45%.
FC Galon - Kherfaan Galon 1:0

69e minuut.
Doeltrap. Ubaida trapt de bal weg van het doel. Abd El-Aal kopt de bal weg. Daar is El-Ghabbour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Ghabbour haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Abd El-Aal heeft problemen om de bal te vangen. Abd El-Aal geeft een hoge lob. Barakah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Ghabbour rent richting de bal. El-Ghabbour schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
El-Halawany speelt de bal door. Yasir rent richting de bal. Yasir geeft een hoge lob. El-Ghabbour is nu in balbezit. El-Ghabbour haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galon 62%, Kherfaan Galon 38%.
FC Galon - Kherfaan Galon 1:0