Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-Nady El-Gharbya Marqez El-Fayoum
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Moosa probeert naar een medespeler te passen. Sherif probeert naar een medespeler te passen. Abdel Reheem speelt de bal door. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady El-Gharbya - Marqez El-Fayoum 1:0

16e minuut.
Negm El-Din is nu in balbezit. Negm El-Din met een sublieme pass. Kaden is nu in balbezit. Kaden schiet op doel. Nagy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady El-Gharbya - Marqez El-Fayoum 2:0

21e minuut.
Abdel Reheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Henedy verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Moteab ... Strafschop! Moteab krijgt een gele kaart. Henedy raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. El-Hadary neemt zijn aanloop. Nagy bokst de bal weg. El-Hadary is nu in balbezit. El-Hadary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bakry geeft een hoge lob. Inworp. Henedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Hadary is nu in balbezit. El-Hadary haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bakry is nu in balbezit. El-Hadary onderschept slim de pass. El-Hadary probeert naar een medespeler te passen. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Negm El-Din geeft een lange en hoge pass. Kaden rent richting de bal. El-Hadary bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bakry geeft de bal voor. El Hadeedi is nu in balbezit. El Hadeedi speelt de bal door. Daar is Doqdoq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doqdoq haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady El-Gharbya 37%, Marqez El-Fayoum 63%.
El-Nady El-Gharbya - Marqez El-Fayoum 2:0

54e minuut.
Abdel Reheem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henedy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Hadary rent richting de bal. El-Hadary haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Basil speelt de bal door. Abdel Reheem geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basil de bal. Doqdoq is nu in balbezit. Doqdoq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-Nady El-Gharbya - Marqez El-Fayoum 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady El-Gharbya 56%, Marqez El-Fayoum 44%.
El-Nady El-Gharbya - Marqez El-Fayoum 2:1