Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arabia Egypt Kherfaan Galon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
El-Masry rent richting de bal. Kutaiba bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Masry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutaiba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kutaiba kan niet meer verder spelen. Abdel Raouf komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Barakat is nu in balbezit. Barakat speelt de bal door. Abdel Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ghabbour rent richting de bal. El-Ghabbour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 47%, Kherfaan Galon 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arabia Egypt - Kherfaan Galon 0:0

47e minuut.
Eid passt de bal met de wreef. Yasir is nu in balbezit. Eid rent richting de bal. Eid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - Kherfaan Galon 1:0

50e minuut.
Eid rent richting de bal. Abd El-Aal is nu in balbezit. Abd El-Aal met een sublieme pass. El-Ghabbour is nu in balbezit. El-Ghabbour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir met een sublieme pass. Abd El-Aal controleert de bal met de borst. Eid rent richting de bal. Eid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tabari speelt de bal door. Zenhom rent richting de bal. Zenhom probeert naar een medespeler te passen. Gharib bereikt de bal nog maar net als eerste. Gharib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
El-Ghabbour speelt de bal door. Abdel Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Safiy is nu in balbezit. Abdel Raouf verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Raouf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Abd El-Aal passt de bal in één keer door. Abdel Raouf is nu in balbezit. Abdel Raouf passt de bal met de wreef. El-Ghabbour rent richting de bal. El-Ghabbour schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Doqdoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Doqdoq geeft de bal voor. Daar is Gharib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eid is nu in balbezit. Eid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabia Egypt - Kherfaan Galon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabia Egypt 50%, Kherfaan Galon 50%.
Arabia Egypt - Kherfaan Galon 2:0