Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:14
  • Competitiewedstrijd: League B.01
  • Stadion: Fathi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3040
Fathi Nady El-Menofia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rezk onderschept slim de pass. Rezk probeert naar een medespeler te passen. Abdel Aziz is nu in balbezit. Abdel Aziz schiet op doel. Yazid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
El-Shawwaf is nu in balbezit. El-Shawwaf passt de bal in één keer door. Abdel Aziz is nu in balbezit. Abdel Aziz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
El-Shawwaf onderschept slim de pass. El-Shawwaf probeert naar een medespeler te passen. Abdel Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aziz draait met de bal, schiet en ... Yazid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Nady El-Menofia 0:1

29e minuut.
Abu El Ela geeft een lange en hoge pass. Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabari. Haroun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Kadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezk verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moteab. Moteab krijgt een gele kaart. Rezk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarif zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt El-Zoghby de bal. Abdel Aziz rent richting de bal. Abdel Aziz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Nady El-Menofia 0:2

38e minuut.
Kadin passt de bal met de wreef. Abdel Aziz is nu in balbezit. Farraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Aziz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fathi 71%, Nady El-Menofia 29%.
Fathi - Nady El-Menofia 0:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Emara de bal onder controle te krijgen. Tarif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarif met een sublieme pass. Abdel Aziz rent richting de bal. Abdel Aziz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Nady El-Menofia 0:3

73e minuut.
Faisal probeert de bal met de borst te controleren. Emara verovert de bal door een tackle van achteren. Emara met een sublieme pass. Abdel Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aziz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rezk probeert naar een medespeler te passen. El-Zoghby bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Aziz onderschept slim de pass. Abdel Aziz haalt uit met een fantastische trap. Yazid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fathi - Nady El-Menofia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fathi 60%, Nady El-Menofia 40%.
Fathi - Nady El-Menofia 0:4