Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC El-Halfeet SC El-Daqhlya
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Al Shirbeeni speelt de bal door. El-Wahsh is nu in balbezit. Hamdy onderschept slim de pass. Ghazella rent richting de bal. Ghazella draait met de bal, schiet en ... Muhanned verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - SC El-Daqhlya 1:0

9e minuut.
Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni passt de bal zonder na te denken. Abdel Razek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazella verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Naim de bal. Al Shirbeeni rent richting de bal. Al Shirbeeni passt de bal zonder na te denken. Hamdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ossama Nabih rent richting de bal. Hamdy onderschept slim de pass. Hamdy met een sublieme pass. Ghazella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazella haalt uit met een fantastische trap. Muhanned verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Abdel Razek de bal. Naser speelt de bal door. Hamdy is nu in balbezit. Hamdy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Halfeet - SC El-Daqhlya 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Halfeet 38%, SC El-Daqhlya 62%.
SC El-Halfeet - SC El-Daqhlya 2:0

47e minuut.
El-Wahsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haitham is nu in balbezit. Haitham met een sublieme pass. Hamdy heeft problemen om de bal te vangen. Hamdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Luqman rent richting de bal. Ossama Nabih verovert de bal door een tackle van achteren. Ossama Nabih passt de bal met de wreef. Kameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Halfeet 55%, SC El-Daqhlya 45%.
SC El-Halfeet - SC El-Daqhlya 2:0