Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Baldia El Mahla HYENAS
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Nasim met een sublieme pass. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal geeft de bal voor. Farooq rent richting de bal. Farooq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Abdul-Hakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hakam geeft een hoge lob. El-Kasim is nu in balbezit. El-Kasim draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rais de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nasim kopt de bal weg. Gohar rent richting de bal. El-Kasim maakt een afschuwelijke overtreding. El-Kasim krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Abu Mosalam geeft een lange en hoge pass. Ezzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal onderschept slim de pass. Hamal draait met de bal, schiet en ... Baher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Baldia El Mahla - HYENAS 1:0

34e minuut.
Farooq probeert naar een medespeler te passen. Nasim is nu in balbezit. Nasim passt de bal met de wreef. Hamal is nu in balbezit. Hamal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 52%, HYENAS 48%.
Asrag Baldia El Mahla - HYENAS 1:0

58e minuut.
Taref passt de bal in één keer door. Daar is Abdul-Hakam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdul-Hakam passt de bal in één keer door. El-Kasim bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kasim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Badawy speelt de bal door. Daar is Nasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasim passt de bal met de wreef. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tantawy met een harde bal richting middenveld. Nader kopt de bal weg. Gohar speelt de bal door. Tantawy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asrag Baldia El Mahla - HYENAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Baldia El Mahla 45%, HYENAS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Baldia El Mahla - HYENAS 1:1