Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC El-Daqhlya Nejoom El-Saloum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abu Al Magd onderschept slim de pass. Ossama Nabih is nu in balbezit. Abu Al Magd onderschept slim de pass. Ramzi rent richting de bal. Ramzi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
El-Wahsh speelt de bal door. Ossama Nabih is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abu Al Magd. Abu Al Magd krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Rabie probeert naar een medespeler te passen. El-Ayouby is nu in balbezit. Radwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radwan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Mousa de bal onder controle te krijgen. Abaza geeft een lange en hoge pass. Abdel Razek heeft problemen om de bal te vangen. Ramzi rent richting de bal. Ramzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Naim is nu in balbezit. Naim passt de bal met de wreef. Kameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kameel speelt de bal door. Mousa geeft een lange en hoge pass. Hanafi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
El-Ayouby bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ayouby passt de bal in één keer door. Sahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawad verovert de bal door een tackle van achteren. Jawad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 1:0

30e minuut.
Radwan passt de bal zonder na te denken. Naser geeft een hoge lob. Jawad is nu in balbezit. Jawad haalt uit met een fantastische trap. Hanafi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 2:0

36e minuut.
El-Wahsh probeert naar een medespeler te passen. Jawad is nu in balbezit. Hassan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hassan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Daqhlya 42%, Nejoom El-Saloum 58%.
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 2:0

83e minuut.
Ossama Nabih probeert naar een medespeler te passen. El-Wahsh probeert naar een medespeler te passen. Jawad is nu in balbezit. Jawad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 3:0

86e minuut.
El-Wahsh geeft de bal voor. Inworp. Radwan met een snelle inworp. Abu Al Magd rent richting de bal. Abu Al Magd schiet op doel. Muhanned probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC El-Daqhlya 67%, Nejoom El-Saloum 33%.
SC El-Daqhlya - Nejoom El-Saloum 3:1