Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aswad Ismaily ICB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Salah El Din passt de bal met de wreef. El-Kurdi is nu in balbezit. El-Kurdi probeert naar een medespeler te passen. Qenawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qenawy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hussein kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noori met een snelle inworp. El-Ashraf bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ashraf geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Qenawy passt de bal zonder na te denken. Khashaba bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Ashraf onderschept slim de pass. Hussein verovert de bal door een tackle van achteren. Hussein geeft een hoge lob. Hosny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noah kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Salah El Din speelt de bal door. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El-Kurdi zijn tegenspeler op de grond. El-Kurdi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Noah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qenawy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Qenawy speelt de bal door. Noah is nu in balbezit. El-Ashraf verovert de bal door een tackle van achteren. Qenawy is nu in balbezit. Qenawy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Qenawy is nu in balbezit. El-Ashraf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qenawy. Qenawy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Ismaily 45%, ICB 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Ismaily - ICB 0:0

50e minuut.
Ghanem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nabih komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Abu Bakr geeft een lange en hoge pass. Noah heeft problemen om de bal te vangen. Abu Bakr rent richting de bal. Noah verovert de bal door een tackle van achteren. Noah draait met de bal, schiet en ... Hosny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sahir geeft de bal voor. Inworp. Khashaba met een snelle inworp. Qenawy is nu in balbezit. Qenawy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aswad Ismaily 48%, ICB 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aswad Ismaily - ICB 0:0