Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alexandria Hosh Betrol Assuit
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16.4
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tamam is nu in balbezit. Yazid is nu in balbezit. Yazid probeert naar een medespeler te passen. Kahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alexandria - Hosh Betrol Assuit 0:1

19e minuut.
El-Mallah kopt de bal weg. Shafeeq probeert de bal aan de voet te houden. Yazid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahil rent richting de bal. Kahil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Abdul-Rahman speelt de bal door. Kahil is nu in balbezit. Yazid is nu in balbezit. Yazid haalt uit met een fantastische trap. Ateya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alexandria - Hosh Betrol Assuit 0:2

29e minuut.
El-Shahhat geeft een lange en hoge pass. Abdul-Rahman kopt de bal weg. Daar is Mohamed Abou Traika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazid is nu in balbezit. Yazid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Khair al Din met de inworp. Yazid probeert naar een medespeler te passen. Kahil rent richting de bal. Kahil haalt uit met een fantastische trap. Turk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alexandria - Hosh Betrol Assuit 0:3

35e minuut.
Tantawy kopt de bal weg. Inworp. Abdel Moula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yazid bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazid geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alexandria 74%, Hosh Betrol Assuit 26%.
FC Alexandria - Hosh Betrol Assuit 0:3

48e minuut.
Ben Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rahman onderschept slim de pass. Tamam begaat een overtreding. Tamam krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kahil rent richting de bal. Abd El-Ghane rent richting de bal. Kahil maakt een afschuwelijke overtreding. Kahil krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Abd El Hamid geeft een lange en hoge pass. Abdel Moula kopt de bal weg. Daar is Yazid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Tantawy kopt de bal weg. Inworp. Abdel Moula met een snelle inworp. Yazid is nu in balbezit. Yazid geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Abd El-Ghane geeft een hoge lob. Tamam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamam haalt uit met een fantastische trap. Osama probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abdul-Rahman is nu in balbezit. Abdul-Rahman met een sublieme pass. Yazid is nu in balbezit. Kahil is nu in balbezit. Kahil schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Tamam rent richting de bal. Azzam onderschept slim de pass. Ben Laden rent richting de bal. Tamam rent richting de bal. Tamam schiet op doel. Qudamah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alexandria 48%, Hosh Betrol Assuit 52%.
FC Alexandria - Hosh Betrol Assuit 0:3