Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ithad Goldy AS Tanta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kedar met de inworp. El Hadeedi rent richting de bal. Shehab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shehab krijgt een gele kaart. El Hadeedi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Mohsen Saleh geeft een hoge lob. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehab onderschept slim de pass. El Hadeedi verovert de bal door een tackle van achteren. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap. Kadar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ithad Goldy - AS Tanta 1:0

11e minuut.
Amer speelt de bal door. Yasser bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi onderschept slim de pass. Nur bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur schiet op doel. Kadar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kadry onderschept slim de pass. Kadry geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shehab de bal onder controle te krijgen. Tarif is nu in balbezit. Tarif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Islam verovert de bal door een tackle van achteren. Islam met een sublieme pass. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Amer verovert de bal door een tackle van achteren. Amer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Al-Sharnouby met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abd El-Gawad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Hadeedi is nu in balbezit. El Hadeedi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ubayy met de inworp. Tarif is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farran. Farran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Goldy 52%, AS Tanta 48%.
Ithad Goldy - AS Tanta 1:0

46e minuut.
Amer rent richting de bal. Amer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt ElHendy de bal. Tarif onderschept slim de pass. Tarif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ithad Goldy - AS Tanta 1:1

53e minuut.
Farran rent richting de bal. Tarif verovert de bal door een tackle van achteren. Abo Bakr rent richting de bal. Tarif onderschept slim de pass. Tarif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Shehab bereikt de bal nog maar net als eerste. Farran onderschept slim de pass. Farran passt de bal zonder na te denken. El Hadeedi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hadeedi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tarif kopt de bal weg. Kadry is nu in balbezit. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadry verovert de bal door een tackle van achteren. Kadry geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ithad Goldy 54%, AS Tanta 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ithad Goldy - AS Tanta 1:1