Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alexandria Nejoom Ismaily
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Gaafar haalt uit met een fantastische trap. Ihsan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ridwan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Tamam de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alexandria - Nejoom Ismaily 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alexandria 52%, Nejoom Ismaily 48%.
FC Alexandria - Nejoom Ismaily 1:0

47e minuut.
Ihsan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridwan begaat een overtreding. Ridwan krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Umar is nu in balbezit. Umar geeft een hoge lob. Khouder is nu in balbezit. Khouder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alexandria - Nejoom Ismaily 1:1

61e minuut.
Inworp. Umar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Gendy is nu in balbezit. El-Gendy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shafeeq de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turk is nu in balbezit. Khouder bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gendy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gendy haalt uit met een fantastische trap. Ateya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alexandria - Nejoom Ismaily 1:2

74e minuut.
Daar is Kedar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaafar rent richting de bal. Tamam is nu in balbezit. Gaafar rent richting de bal. Gaafar schiet op doel. Ben Laden bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alexandria 54%, Nejoom Ismaily 46%.
FC Alexandria - Nejoom Ismaily 1:2